sábado, 27 de septiembre de 2014

Volen derruir l'Hospital la Fe / Quieren derruir el Hospital de la Fe

Renovacio Politica i Renovacio Politica Burjassot estem molt disgustats degut a que esta semana eixia la noticia de que volen refer la Fe "des de 0" i tancar l'Hospital Arnau dirigint a tots estos pacients i familiars al nou edifici que faran en l'antiga Fe.

Creem que abanda de que estiguen les eleccions tan prop, l'inversio i el gast es implantejable i monumental degut a tindre que fer de nou l'edifici de la Fe i traslladar a tots estos pacients i usuaris, incrementant el malestar i gast de diners innecessari a estos ultims.

El millorar la Fe i seguir donant servici, seria molt mes eficient i no repercutiria tant el cost i en tants problemes per als ciutadans.

Es mes creem necessari l'Hospital Arnau ya que dona servici a molts usuaris i seria una gran equivocacio destruir-ho.

El gast que volen fer, proponem per les continues queixes de les instalacions i la falta d'espai de l'Arnau, portar-ho a la zona de l'Av. Mestre Rodrigo, fent previament un hospital molt mes gran i millor preparat per a donar mes servici a mes ciutadans de valencia i voltants. Fent un aparcament subterraneu per a que els usuaris pogueren accedir a ell, molt mes facilment.

Renovacio Politica

 renovacio@renovaciopolitica.com



Renovacio Politica y Renovacio Politica Burjassot estamos muy disgustados debido a que esta semana salía la noticia de que quieren rehacer la Fe "desde 0" y cerrar el Hospital Arnau dirigiendo a todos estos pacientes y familiares al nuevo edificio que harán en la antigua Fe.

Creemos que aparte de que estén las elecciones tan cerca, la inversión y el gasto es implanteable y monumental debido a tener que hacer de nuevo el edificio de la Fe y trasladar a toda estos pacientes y usuarios, incrementando el malestar y gasto de dinero innecesario a estos últimos.

El mejorar la Fe y seguir dando servicio, sería mucho más eficiente y no repercutiría en tanto coste y en tantos problemas para los ciudadanos.

Es más creemos necesario el Hospital Arnau ya que da servicio a muchos usuarios y sería una gran equivocación destruirlo.

El gasto que quieren hacer, propondríamos por las continuas quejas de las instalaciones y la falta de espacio del Arnau, llevarlo a la zona de la Av. Maestro Rodrigo, haciendo previamente un hospital mucho más grande y mejor preparado para dar más servicio a más ciudadanos de valencia y alrededores. Haciendo un aparcamiento subterráneo para que los usuarios pudieran acceder a él, mucho más fácilmente.

Renovacio Politica



No hay comentarios:

Publicar un comentario